avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca abuziv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca abuziv

Daca ti se desface contractul de munca pt ca tiai cerut drepturile care se incalca cu buna stiinta ce se poate face mia fost inkeiat cu art. 65 alin. 1 lit. a scrie reorganizare activitate pe preaviz ceia ce nu e adevarat vor doar sa scape de mine ca am indraznit sa imi cer drepturile mentionez ca sunt in franta la lucru ce pot face am inregistrare audio cu convorbirea mea si patron tin sa sustin ca sunt obligat sa platesc taxele firmei si ale mele de rominia kiriea si mincarea toate sunt suportate de mine suntem obligati sa muncim 10 ore pe zi nu 8 cum e in contract si simbata care normal e libera prin lege se poate face ceva ce sanse am sa cistig in instanta va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 27 August 2013
C.i.m. cu ce angataor este semnat sau unde ? In tara sau din Franta?
in tara cu cel romin franzului ii este frica de legi ca sunt destul de dure si nu se ia spaga ca in rominia
Daca ati primit decizia de concediere, atunci aveti la dispozitie 45 de zile de la data comunicarii sa o contestati in instanta.
Actiunea o veti depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca si este scutita de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despite agentiile de plasare a muncit in strainatate staicutr staicutr E legal SA muncesti in franta..si SA ai contract in rominia (vezi toată discuția)
Obligatii patron roman - angajat detasat in strainatate ilye6676 ilye6676 Ce drepturi am eu daca sunt detasat in franta si ce obligatii revin patronului romin fata de mine aici tinind seama de diurna cazare si mincare specific ca ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile mele de mamå? Alinia36 Alinia36 Sint intr-o situatie grea si fårå nici o sperantå: Copii mei (doi båieti de 2 si 6 ani) au fost råpiti de cåtre tatål lor ... (vezi toată discuția)