avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculare pensie de invaliditate grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculare pensie de invaliditate grad 3

Buna ziua.Am 39 de ani si am 10 ani pe cartea de munca si sunt pensionata pe caz de boala gradul 3 si vreau sa stiu cum se calculeaza pensia daca ma incadrez la suma minima de 350 ron sau mai mult.Mi-a fost retrasa cartea de munca de la fortele de munca si am pierdut anii si nu stiu cum sa recuperez ca nu ma gasesc pe calculator„asa spun ei.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate 4romeo 4romeo Buna ziua, as dori sa stiu informatii despre pensionare pe caz de boala cronica (leucemie). - Ce trebuie facut? - Acte de intocmit; - Cum se calculeaza sau ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei edita70 edita70 Buna ziua !sunt pensionata recent pe caz de boala gr 2, nelamurirea mea este calculul pensiei in valoare de 114.ron,mentionez ca stagiul total de ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala si handicap Luminița S. Luminița S. Buna ziua.In iunie 2016 am fost diagnosticata cu tumora san cu gradul 1 de malignitate si metastaza limfonodulara acuma stanga.Am urmat tratamentul cuvenit ... (vezi toată discuția)