avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Impartire profit, persoane fizice
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Impartire profit, persoane fizice

Buna seara tuturor,

Intentionez sa creez o aplicatie de mobil impreuna cu un amic si vrem sa impartim profitul. Ce acte sunt necesare pentru a face asta cat mai elegant?

PS. De mentionat ca amandoi suntem persoane fizice.

Multumesc anticipat,
Gabriel
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:46, 31 August 2013
Cui vindeti aplicatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament Anto123456789 Anto123456789 Buna ziua! Părinții au murit acum aproximativ 2 ani amândoi în același an. A rămas un apartament și suntem 2 frați. Apartamentul vreau să îl las ... (vezi toată discuția)
Aplicatie pentru telefonul mobil andreiylmkkzz andreiylmkkzz Buna seara, intrebarea mea este: daca am creat o aplicatie pentru mobil pe care intentionez sa o distribui gratuit, dar sa fac bani din advertising, este ... (vezi toată discuția)
Buna. voi lansa o aplicatie mobila in curand. aplicatia eate ... Alcarada99 Alcarada99 Buna. Voi lansa o aplicatie mobila in curand. Aplicatia este achizitionata pe persoana juridica de la un dezvoltator de aplicatii. Am o persoana care a venit ... (vezi toată discuția)