buna ziua,
in cazul in care firma la care eram actionar a intrat in faliment (insolventa) si a ramas cu datorii catre stat mie personal s-a demarat actiunea de atragere a raspunderii pentru acele creante la stat.va rog sa ma lamuriti daca in cazul achizitiei de bunuri pe numele meu voi fi executat silit sau exista o modalitate de esalonare a creantelor.mentionez ca timp de 1 an nu am primit nici o instiintare iar de 2 saptamani am schimbat si domiciliul in alt judet.va multumesc anticipat
nu pierderea urmei intentionam sa obtin prin schimbarea domicililui ....voiam doar sa stiu care vor fi consecintele si pe ce interval temporar ........si deasemenea care sunt urmarile in cazul in care incep sa achizitionez bunuri in nume propriu,........multumesc anticipat
Insolventa-faliment
euhenio
Buna ziua!
As vrea sa stiu daca in momentul cererii falimentului firmei,administratorul daca detine bunuri proprii poate fi executat pe persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)
Insolventa
noagy
Doresc sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru demararea actiunii de insolventa , ce anume trebuie intreprins si care sunt taxele ?
Cu stima ... (vezi toată discuția)