avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lucrare instalatie sanitara asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lucrare instalatie sanitara asociatie de proprietari

Se poate executa o lucrare în subsolul blocului cu un instalator iar după terminarea executării lucrării se poate face un proces verbal între asociaţie şi executan, proces verbal semnat de către administrator, preşedinte şi locatari ai blocului care au beneficiat de lucrare.P.V să conţină suma dată în prezenţa locatarilor.Se vrea abordarea unui instalator particular deoarece suma e foarte mare şi nu sunt bani pentru lucrare este c-am de 3 ori mai mult cu o societate.Instalatorul dă şi garanţie 12 luni.
Se poate sau nu.
Vă mulţumesc.
Orice lucrare de reparatie intr-o asociatie de proprietari trebuie sa se faca asa cum prevede legislatia. Administratorul cauta firme in domeniu, prezinta comitetului executiv ofertele iar comitetul decide cu cine executa lucrarea. Persoanele fizice pot lucra pe baza de CIM sau ca zilieri. In ambele cazuri se lucreaza cu acte, se platesc impozitele la stat...
Daca instalatorul nu este persoana autorizata,cum apreciati dvs ca "Instalatorul dă şi garanţie 12 luni." -in conditiile in care executantul nu este autorizat ?
Lucrarile la partea comuna de constructii/instalatii din imobile de locuit in comun care implica responsabilitatea asociatiei de proprietari,sunt de preferat sa fie executate numai prin persoane fizice sau juridice autorizate
In sittuatia in care executantul nu este autorizat,riscati sa platiti suma solicitata de acesta si ulterior sa va confruntati cu eventuale probleme la lucrare care nu poate beneficia de garantie legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare reparatie asociatie de proprietari elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna seara, Doresc sa stiu daca este obligatoriu ca reparatiile necesare sa fie executate de catre firme specializate sau se poate lucra si cu persoane ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa fie de acord ? catericex catericex Buna ziua, Intrebarea mea este in legatura cu reparatia acoperisului imobilului in care am un apartament. Cine trebuie sa aprobe decontarea cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Garantie reparatie alina_25 alina_25 In urma cu 3 luni la noi la bloc s-a facut o reparatie la subsol (nu mai zic de costul acesteia de peste 850 lei)dar se pare ca la nici 3 luni aceeasi ... (vezi toată discuția)