avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doi asociati in 2 firme diferite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doi asociati in 2 firme diferite

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog daca este posibil ca 2 asociati intr-un SRL sa fie asociati (aceasi 2 asociati) si intr-un alt SRL. Propriu-zis aceasi 2 asociati in 2 SRL-uluri diferite.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:34, 29 August 2013
Este posibil.
Legea nu interzice decat sa nu fii asociat unic in doua societati in acelasi timp.
Altfel, cei doi asociati pot infiinta impreuna ...N...alte societati, dar de preferat cu obiecte de activitate diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator la mai multe societati. mihai.m mihai.m Buna seara, Eu sunt administratorul si asociatul unic al unui SRL ( micro.) si de curand am primit propunerea sa fiu numit administrator la un alt SRL cu ... (vezi toată discuția)
O persoana poate fi asociat si/sau administrator la mai multe societati? alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta si anume daca o persoana, cetatean strain, ar putea fi asociat unic si/sau administrator la mai multe ... (vezi toată discuția)
Asociat la mai multe societati comerciale letstrycj letstrycj Buna dimineata. As dori sa stiu daca exista un numar maxim de societati comerciale la care poate fi asociata o persoana. (si baza legala). Multumesc. (vezi toată discuția)