avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin pierdut

buna ziua baiatul meu si-a pierdut buletinul si nu stim ce sa facem. noi stam cu chirie in sect 2 si propietatarul apartamentului nu nea facut nici un contract de inchiriere cu toate ca in sept facem 3 ani de cand stam aici.Am vorbit cu cineva ca sai faca buletin[ca sa al eie in spatiu] si mi-a cerut 300euro. de unde 300euro ca eu nui am. mi se pare prea mult 300 euro ca cineva sa ati faca buletin.Nu stiu ce sa fac.... propietarul nu ne face contract de inchiriere...si eu nu am 300euro ca sa platesc pe altciva doar sa ai faca buletin la baiat. ce pot face? va mult . Buna ziua
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:44, 30 August 2013
I se va face carte de identitate provizorie, e valabila max un an.
Ar trebui sa va gasiti in alta parte cu chirie,sa aveti contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre buletin de identitate toadermarina toadermarina Buna ziua , am si eu o intrebare Noi stam in Bucuresti cu chirie si nu am avut posibilitatea vreodata ca sa avem casa noastra , pentru cei care stau cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. am inchiriat un apartament cu 3 camere privat nemobilat undeva in sect 2. vreau sa stiu daca propietarul apartamentului ne va face contractul de ... (vezi toată discuția)