avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Consiliul local - procedura alegere presedinte de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Consiliul local - procedura alegere presedinte de sedinta

dupa ce este ales prin vot de catre consilierii locali ,presedintele de sedinta al consiliului local semneaza un consimtamant prin care este de acord cu functia?Va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: satir , utilizator 14:21, 1 Septembrie 2013
Nu exista o astfel de procedura reglementata in lege.
va multumesc
Nu semneaza nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

procedura de alegere a presedintelui de sedinta din consiliul local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR conform prevderilor legale Presedintele de sedinta (1) Dupa declararea consiliului local ca legal constituit, se procedeaza la alegerea presedintelui de ... (vezi toată discuția)
Procedura de alegere viceprimar/presedinte si vicepresedinti consilii judetene ank82 ank82 Buna seara! Am o serie de intrebari si nu stiu cu care sa incep. In primul rand as vrea sa imi raspunde-ti cat se poate de repede la aceasta postare si va ... (vezi toată discuția)
Comportamentul unui presedinte de sedinta in cadrul consiliului local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR daca un presedinte de sedinta a unui consiliu local are un comportament neadecvat, tipa, da cu pumnul in masa atunci cind un consilier incearca sa spuna ceva ... (vezi toată discuția)