avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plan conturi pentru ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plan conturi pentru ONG

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este planul de conturi folosit pt.asociatiile non-profit care lucreaza cu fd.neramb.europene.
Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza in contabilitate un contract de finantare cu fd.nerambursabile(deci val.totala a contractului nu banii primiti efectiv).
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:53, 2 Septembrie 2013
Planul de conturi pentru ong-uri il gasiti la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare bani din sponsorizari la un ong Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce implicatii fiscale sunt pentru ong si cum se inregistreaza contabil o suma de bani primita printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Aport la capital asociatie non-profit ILIEUNGUR ILIEUNGUR Cum se inregistreaza in contabilitate aportul la capitalul unei asociatii profesionale non-profit? Multumesc (vezi toată discuția)
Controlul contabil si fiscal al utilizarii fondurilor la ong sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa -mi spuneti care sunt organele de control care verifica(din punct de vedere contabil) ONG-urile non-profit , care utilizeaza ... (vezi toată discuția)