avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestare servicii menaj in Germania
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestare servicii menaj in Germania

Cum poate o persoana juridica romana inregistrata in VIES sa presteze servicii de menaj (strict curatenie fara ingrijire batrani) unor persoane fizice din Germania?
As dori sa stiu care sunt etapele care trebuie parcurse din punct de vedere fiscal.

Alte discuții în legătură

Prestari servicii externe Liviump Liviump Am o microintreprindere neplatitoare de TVA. Am urmatoarea intrebare: daca inchei contract cu firma mama din Germania si prestez servicii in Romania la ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Femeie serviciu AndreiHeresanu AndreiHeresanu Buna ziua, Cu amabilitatea dvs as dori sa aflu daca este posibil ca pentru prestarea de activitati specifice de curatenie la locatia unei persoane juridice de ... (vezi toată discuția)