Buna ziua,
Tagada de paternitate poate fi introdusa intr-un proces de divort si de catre sotie?
Mentionez ca exista un copil in varsta de 4 luni care a fost conceput in timpul casatoriei, sotii erau despartiti in fapt si sotul in cunostinta de cauza a hotarat sa-i dea numele sau din dorinta de a se impaca. Cu toate astea neintelegerile au reaparut si sotia a introdus divort dorind foarte clar ca sotul sa nu mai aiba nicio legatura cu copilul sau.
Mai aveti alti copii? Ca, sincer, tagada in timpul divortului, mai ales daca e singurul copil, nu prea vad.
Mai bine introduceti tagada separat si suspendati divortul pana la judecarea ei...
Si vedeti cu avocatul ala, ca e tare ciudat, chestiunea ca si mama poate introduce e destul de veche, parca e dinainte de legea 288... Daca nu aveti incredere in el si cunostintele lui... nu vad avantajele colaborarii.
Nu, e singurul copil.
Am fost impreuna cu sotul meu 20 de ani si nu am ramas insarcinata, in ultimii doi ani am fost separati, fiecare incepand o alta relatie, din a mea rezultand un copil acum in varsta de 4 luni.
Greseala este a mea ca nu am divortat mai devreme, si asta numai din cauza violentei sotului si a partajului si nu in ultimul rand a nesigurantei mele pt ca la momentul nasterii tatal copilului a dat inapoi, acum isi doreste sa fim impreuna si sa-si recunoasca copilul
Divortul
menacao
Buna seara,m-am despartit in fapt in anul 1997,eu plecand ulterior din tara,dar am divortat numai in anul 2003,in tot accest timp ea a trait in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)