avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada de paternitate

Buna ziua,
Tagada de paternitate poate fi introdusa intr-un proces de divort si de catre sotie?
Mentionez ca exista un copil in varsta de 4 luni care a fost conceput in timpul casatoriei, sotii erau despartiti in fapt si sotul in cunostinta de cauza a hotarat sa-i dea numele sau din dorinta de a se impaca. Cu toate astea neintelegerile au reaparut si sotia a introdus divort dorind foarte clar ca sotul sa nu mai aiba nicio legatura cu copilul sau.
Mai aveti alti copii? Ca, sincer, tagada in timpul divortului, mai ales daca e singurul copil, nu prea vad.
Mai bine introduceti tagada separat si suspendati divortul pana la judecarea ei...
Si vedeti cu avocatul ala, ca e tare ciudat, chestiunea ca si mama poate introduce e destul de veche, parca e dinainte de legea 288... Daca nu aveti incredere in el si cunostintele lui... nu vad avantajele colaborarii.

Succes!
Nu, e singurul copil.
Am fost impreuna cu sotul meu 20 de ani si nu am ramas insarcinata, in ultimii doi ani am fost separati, fiecare incepand o alta relatie, din a mea rezultand un copil acum in varsta de 4 luni.
Greseala este a mea ca nu am divortat mai devreme, si asta numai din cauza violentei sotului si a partajului si nu in ultimul rand a nesigurantei mele pt ca la momentul nasterii tatal copilului a dat inapoi, acum isi doreste sa fim impreuna si sa-si recunoasca copilul
NU puteti atunci cere tagada in acelasi dosar, ar intarzia inutil judecata...
O puteti face inainte sau dupa, va recomand inainte.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul menacao menacao Buna seara,m-am despartit in fapt in anul 1997,eu plecand ulterior din tara,dar am divortat numai in anul 2003,in tot accest timp ea a trait in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)
Recunoastera copilului ionutdumitrascu ionutdumitrascu sunt despartita de sotul meu de 7ani dar divortul lam intentat anul acesta,am o relatie cu alcineva din care va rezulta un copil in o luna de zile,deoarece ... (vezi toată discuția)
Actiune de contestare a recunoasterii paternitatii iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Care este baza legala pentru o actiune de contestare a recunoasterii paternitatii?Va rog sa imi spuneti care sunt pasi care trebuiesc parcursi ... (vezi toată discuția)