De curind mi s-a majorat pensia alimentara la 1/2 din venituri pentru un copil, dar numai tirziu de implinirea virstei de 26 de ani ( e corect, 26 de ani ? ), eu mai avind unul dintr-o relatie ulterioara. E normal cuantumul de 1/2 din venitul net ? La baza calcului s-a tinut cont de media veniturilor pe ultimele sase luni, dar in acestea mi-au intrat niste prime ocazionale, ce nu au cracter permanent. Pot actiona in instanta micsorarea pensiei dupa alte sase luni, ceea ce corespunde unei diminuari a veniturilor, deoarece numai voi beneficia de acele prime ?
Daca suteti in termenul exercitarii caii de atac impotriva acestei hotarari apelati la acest drept, deoarece nu e corect majorarea pensiei de intretinere la 1/2 din veniturile nete pentru un copil . Când întretinerea este datoratã de pãrinte sau de cel care înfiazã, ea se stabileste pânã la o pãtrime din câstigul sãu din muncã pentru un copil, o treime pentru doi copii si o jumãtate pentru trei sau mai multi copii.
Pensie intretinere
buiavasi
buna ziua!
as dori sa ma lamuriti si pe mine in privinta cuantumului pensiei de intretinere pt un copil minor , in conditiile in care fostul meu sot are un ... (vezi toată discuția)