avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract de munca si contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract de munca si contract drepturi de autor

Buna ziua,

Sunt angajata la o firma de productie publicitara cu c.m pe 2 ore si mi s-a propus inca un job, in aceeasi firma pe partea de creatie pentru care as fii platita prin contract pe drepturi de autor! Va rog sa-mi spuneti care sunt avantajele sau dezavantajele acestui tip de contract, cum se impoziteaza, unde se inregistreaza , etc...tot ce ma poate ajuta sa negociez acest contract in favoarea mea!!!=D>

Alte discuții în legătură

Monografie creatie publicitara adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza in conta si pe baza caror documente creatia publicitara (catalog prezentare ,afise etc).Mai clar ,firma x creaza in ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune drepturi de autor BiaS BiaS Buna ziua. va rog sa ma jutati cu mai multe detalii referitoaare la contractul de cesiune de drepturi de autor. Firma la care lucrez pentru a-si reduce ... (vezi toată discuția)
C.m.cu 2 ore TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna ziua! O cunostinta, cu o vechime in munca de 25 de ani, la care contributia pt. pensie a fost la salariu mediu pe economie,acum nu mai are loc de ... (vezi toată discuția)