avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE DIRECTA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE DIRECTA

In cazul in care, pentru un produs de maxima necesitate pentru care s-a organizat licitatie si a fost facuta contestatie, cum poate fi achizitionat acest produs pana la solutionarea contestatiei? Mentionez ca , pana la organizarea licitatiei respectivul produs a fost achizitionat ca achizitie directa dar valoarea a ajuns pana la pragul de 30.000 euro si pana la termenul de solutionare a contestatiei va depasi acest prag.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 12:51, 5 Septembrie 2013
Cu art.122, lit.c) din OUG 34.
Problema este ca termenele de aplicare a NFPA nu stiu daca justifica utilitatea procedurii raportat la termenul de solutionare a contestatiei.
Oricum, controalele ulterioare nu vor intelege de ce nu ati asteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie deschisa dupa cererea de oferte anastasia27 anastasia27 Buna ziua. Am ramas fara contract pt produse alimentare deoarece furnizorul nu a mai dorit prelungirea cu 4 luni, astfel pana vom atribui prin licitatie ... (vezi toată discuția)
Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)
Schimbare procedura achizitiii mariusmm mariusmm Buna ziua ! daca in cursul anului am achizitionat anvelope prin cumparare directa dar datorita cresterii pretului la anvelopele de iarna depasesc 15000 euro. ... (vezi toată discuția)