avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

cand mama a castigat custodia copilului am primit o instiintare in care se spunea ca trebuie sa platesc pensia alimentara, dar nu era inscrisa si o suma. intrebarea mea este daca este obligatoriu sa platesc pensia alimentara avand sau neavand serviciu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:27, 5 Septembrie 2013
Cum nu stiti cat trebuie sa platiti, nu v-ati prezentat la proces? Pe hotarare nu scrie la cat v-a obligat la plata ?
Legal ar trebui sa platiti 25% din venitul dvs net, iar daca nu realizati venituri, procentul se raporteaza la venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara platita anticipat MirceaTS MirceaTS Sunt divortat de peste 3 ani un divort amiabil cu toate ca am un copil de 7 ani impreuna cu fosta nevasta. Am doua intrebari: 1- in momentul in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară ... BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară în acest caz? \"stabilește în sarcina pârâtului obligația de plată în favoarea ... (vezi toată discuția)
Voi primi vreodata pensia alimentara sau nu? ADANNA ADANNA Sunt divortata din aprilie anul trecut, am in custodie 2 copii minori, iar ex-sot nu le-a mai platit copiilor de 3 luni pensia alimentara. Un an de zile, cat ... (vezi toată discuția)