avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modul de folosire a stampilei Asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modul de folosire a stampilei Asociatiei

Buna ziua

M-am lovit de o problema
NU am gasit reglementat nicaieri cite stampile poate avea o Asociatie de proprietari, in legea asociatiilor nu se face referire decit la o stampila pe care o pastreaza si o foloseste doar presedintele sau vicele, care este regimul acestei stampile , modaliteadea de a mai face o a 2 stampila.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: iriiri , utilizator 09:19, 6 Septembrie 2013
Stampila asociatiei este una singura si care, asa cum stiti, sta la presedinte sau la vicepresedinte, in lipsa primului.

Care este problema dv, de fapt?
Am inteles ca exista o singura stampila conform legii
Problema este ca am constatat ca exista mai mult de una si nu gasesc reglementare in care sa pot gasi o modalitate prin care se poate face o a 2 -a stapila, daca se poate face acest lucru ? si in cazul in care nu se poate cui ma pot adresa cu o plingere, mai ales ca au fost folosite amandoua stampilele concomitant.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2013
iriiri, utilizator
Este posibil ca si administratorul sa aiba o stampila, dar ea trebuie sa aiba scris cuvantul "administratie" ca sa se deosebeasca de stampila asociatiei.
Aceasta a doua stampila o foloseste administratorul pentru nevoile lui lucru.
Acest lucru nu stiam
Am observant ca pe listele de plata apar 2 stampile una a asociatie si cealalta la fel dar cu inscriptia administrator.
Vroiam sa stiu cum se confectioneaza aceste stampile personalizate? adica se ia o hotarire in comitet sau hotaraste presedintele singur.
In speta ma interesa acest fapt pentru ca din cunostintele mele comitetul nu stie decit de 2 stampile cele pe care le-am mentionat dar mai exista si o a 3, inscripionata "avocat", despre care comitetul nu stia...
In aceasta situatie ma gindesc ca este la presedinte,pentru ca din cite cunosc stampilele avocatilor sunt personalizate si ori de cite ori le foloses sunt cele emise de Baroul de care apartin, si asociatia nu are avocat angajat

Pe ce documente si insotita de a cui semnatura apare aceasta a treia stampila (avocat)?

Cu cele 2 ne-am lamurit.

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Stampila falsa Costica33 Costica33 Aveti idee daca pe baza unor copii se pot face stampile? Ce legi incalca cineva care uzeaza o stampila falsa? Multumesc. (vezi toată discuția)
Stampila falsa ? hector2010 hector2010 Pe scurt si cat mai la obiect : Datorita indolentei si nepasarii proprietarilor din imobilul in care locuiesc, asociatia de proprietari a fost inregistrata ... (vezi toată discuția)