avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu in caz de deces soacra
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu in caz de deces soacra

Buna ziua,
in cazul in care nici in CIM si nici in regulament intern nu este prevazut acest lucru la cate zile libere are dereptul angajatul caruia i-a murit soacra sau socrul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Melidna12 , utilizator 09:35, 6 Septembrie 2013
Asa ceva numai prin negociere directa cu angajatorul se poate stabili. Pentru sectorul privat nu exista text de lege care sa prevada asa ceva.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru decesul socrului un angajat la o firma privata cate zile ... idaadi idaadi pentru decesul socrului un angajat la o firma privata cate zile de concediu are? Multumesc mult (vezi toată discuția)
Zile libere platite deces socru MIRELA BOGHEAN MIRELA BOGHEAN as dori sa stiu daca pt. moartea socrului trebuie primita o zi libera platita de la locul de munca.este o zi pt. ruda de gradul 3 dar din cate stiu eu socrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortata si vaduva. zilele trecute a decedat ... artinteriorcluj artinteriorcluj Buna ziua, sunt divortata si vaduva. zilele trecute a decedat socrul meu. Beneficiez de 3 zile concediu pentru evenimente deosebite in familie? Multumesc. (vezi toată discuția)