La intoarcerea din CCC mi s-a explicat ca s-au schimbat grilele de salarizare. In functie de realizarile lunare si a evaluarilor facute periodic ti se ofera prelungirea contractului pe perioada determinata de 3 luni si esti considerat debutant. Si tot asa pana cand meriti sa fii angajat pe perioada nedeterminata si sa iti creasca si salariul.
Buun pana aici. Problema este ca pe mine m-au angajat pe perioada nedeterminata inainte sa fiu insarcinata pt ca am avut rezultatele dorite de ei, dar nu mi-au crescut salariul pt ca atunci nu era asa grila de salarizare, iar acum eu tb sa am salariul de debutant si sa stau cu salariul mic un an de zile pana cand mi se va face evaluarea, pt ca sunt angajata nedeterminat si la acesti angajati evaluarile se fac o data pe an. Deci si cu salariul cel mai mic din firma si fara sanse de al creste ca ceilalti debutanti cu salariu mic. Adica cum e mai rau.
Eu nu ar trebui sa beneficiez de aceleasi drepturi salariale ca ceilalti angajati pe perioada nedeterminata?
Procedura nu prevede o situatie ca a dvs . In general, considera ca o astfel de procedura prevazuta la nivel de angajator ar trebui sa cuprinda cam toate situatiile