avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta platita la primarie, nu apare la CNADR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta platita la primarie, nu apare la CNADR

buna ziua,
am nevoie de ajutorul dvs.
Sotul meu a primit o amenda pentru rovigneta in 2011, pe care a platit-o in 48h la primaria Sibiu. Astazi au venit la usa niste domni de la CNADR cum ca trebuie sa-i execute bunurile ca nu-i platita amenda. Evident ca nu mai are chitanta de acum 2 ani. Poate obtine un duplicat de la primarie? Sau ce se poate face? Nu e normal sa o platim de 2 ori.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 16:14, 13 Septembrie 2013
Vedeti sa nu fie infractori cei care au venit sa "execute" bunuri....CNADNR nu procedeaza in acest mod.Oricum, nu ati avut un process cu ei de-a lungul acestei perioade mari de timp? Nu ati fost notificati despre executarea silita ca sa faceti contestatie la executare si sa probati cu chitanta respective? Puteti cere o copie a chitantei de la Primaria Sibiu dupa ce veti mentiona elementele procesului verbal care stabilea sanctiunea....success!
solicitati in scris primariei , anexand un document ceva , ce va venit - scris , o copie a chitantei cu care puteti face dovada ca ati achitat plata amenzii
cei de la CNADNR - NU SE PREZINTA DANSII PERSONAL , ci cel mult un executor , dar daca nu ati avut cunostinta de un proces pe numele sotului si apoi o incuviintare a executarii - care se intampla tot in instanta - unde trebuiea sa fiti instintati ca parte in amele spete si n process si n incuviintarea executarii , NU AVEAU CE CAUTA LA DVS LA USA !
incercati sa-i fotografiati si mergeti urgent la politie, sa faceti plangere - SUNT TALHARI , CEI CARE AU VENIT LA DVS LA USA !
-TOATE CHITANTELE SE PASTREAZA IN ORIGINAL SI SE MAI FACE CATE UN RAND DE COPII - unele sunt pe hartie termo - acum platiti ptr neglijenta de a pastra o hartiuta ...si care are o importanta anume ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta platita-somatie anaf !!! roxana69 roxana69 Acum 3 ani am platit o amenda pentru lipsa rovigneta (in 48 ore). Am trimis dovada platii cu confirmare de primire la CNADNR (adresa indicata in PV), iar acum ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie gresit completat roberth roberth Buna seara. Socrul meu conduce o masina care este pe numele nostru si este un cetatean care respecta legea la sange, ca sa ma exprim asa. Necazul este ca a ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii calytul calytul Daca am mandat de executare pentru munca in folosul comunitatii si intre timp am platit amenda, cum procedez? Trimit la judecatorie dovada achitarii amenzii ... (vezi toată discuția)