ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Nu tine cont de ore, o face chiar si la 5 dimineata.
 Costinel Burca 
	    	Contabil

Costinel Burca 
	    	Contabil	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

La nivel national, ca urmare a constatarilor facute de catre autoritatile statului, 1.451 cetateni au fost sanctionati conform legii pentru apeluri false si abuzive catre numarul 112.
 marius_2013 
	    	Utilizator

marius_2013 
	    	Utilizator	    

Numarul unic pentru apeluri de urgenta trebuie folosit atunci cand este necesara interventia agentiilor specializate de interventie, pentru asigurarea asistentei imediate in situatii in care este periclitata viata, integritatea ori sanatatea cetateanului, ordinea publica, proprietatea publica sau privata ori mediul.
La nivel national, ca urmare a constatarilor facute de catre autoritatile statului, 1.451 cetateni au fost sanctionati conform legii pentru apeluri false si abuzive catre numarul 112.
Este o diferenta semnificativa intre perceptia situatiei din partea apelantului si a celui care receptioneaza apelul,astfel incat in multe situatii cu risc,apelantii au fost sanctionati pentru apelare abuziva a numarului de urgenta
 Andrei1993	                   

Buna ziua,numele meu este Andrei si as vrea sa va adresez o intrebare!
De curand am primit o amenda contraventionala in valoare de 450 lei!
In proces scrie ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei1993	                   

Buna ziua,numele meu este Andrei si as vrea sa va adresez o intrebare!
De curand am primit o amenda contraventionala in valoare de 450 lei!
In proces scrie ... (vezi toată discuția)

alex2150	                   

de curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc si am probleme foarte mari cu vecini de deasupra, au un copil de 5-6anisori care alerga toata ziua ... (vezi toată discuția)
	                    alex2150	                   

de curand am cumparat un apartament la parterul unui bloc si am probleme foarte mari cu vecini de deasupra, au un copil de 5-6anisori care alerga toata ziua ... (vezi toată discuția)

remusica04	                   

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament de 70 mp si am o problema cu vecinii de deasupra. Ei au un caine doberman si pentru al doilea an la ... (vezi toată discuția)
	                    remusica04	                   

Buna ziua,
Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament de 70 mp si am o problema cu vecinii de deasupra. Ei au un caine doberman si pentru al doilea an la ... (vezi toată discuția)