avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda/plangere penala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda/plangere penala

Buna ziua,numele meu este Andrei si as vrea sa va adresez o intrebare!
De curand am primit o amenda contraventionala in valoare de 450 lei!
In proces scrie ca am scrijelit o masa din filigoria din parc in jurul orei 00:15,pe masa fiind scrisa porecla mea,dar acea porecla o mai au inca vreo 3 baieti din oras! Intr-o seara ma opreste un politist local si ma cheama la sectie fara invitatie sau ceva amenintanduma ca imi va da amenda daca nu ma duc,speriat m-am dus!
In fine, in seara cand am fost in parc a fost o gramada de lume,si in acea filigorie am stat si eu si inca 1 amic amuzanduma ca cineva a scris porecla mea pe acea masa!
Asa, mam dus la politie si mia aratat poza pe telefonul lui cu porecla mea scrisa pe acea masa,iar ma intrebat daca eu am scris acolo,eu iam spus ca nu caci era scris cand am ajuns eu!,Razand spunea ca daca nu zic cine o scris imi da amenda,dar eu habar nu aveam...! SI Zicea ca gaseste el pe cineva sa imi semneze amenda! Mentionez ca nu mi sa cerut sa dau nici o declaratie sau ceva,nimic nu am semnat..!
Si acel politist local il gaseste pe un Nebun,cu dunga rosie pe buletin,analfabet total,care statea tot timpu langa non stop..si pe el la pus sa imi semneze amenda..!
Pot face o contestatie? si o plangere ? va rog!
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 23:19, 19 August 2016
dacă nu ați semnat procesul verbal de contravenție, așteptați să vă ajungă la domiciliu, apoi îl puteți contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal dat incheiat de politia locala si nesemnat de mine din mai multe motive eugen_severin eugen_severin buna ziua tuturor.am si eu o problema pt. care as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate cit mai explicit.intr-o dimineata pe la ora 10 sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda leva22 leva22 Am si eu o simpla intreba sunt nou pe aici.De Sf Andrei am fost cu niste baieti sa bem si noi o bere.Dupa ce am terminat am fost in parcul orasul unde ne-au ... (vezi toată discuția)
Legea de romania in cazuri rutiere de radar adry04 adry04 buna seara tuturor deci legile romanie sunt doar facute pentru gabori si pentru prostu de roman nimic.in aceasta dimineata am luat legatura cu 3 avocati pentru ... (vezi toată discuția)