avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj succesoral

Dupa pronuntarea partajului succesoral fiecaruia i-a revenit cate ceva si ambi(sora si frate )am fost de acord. Toate bune si frumoase insa sora mea locuind la adresa unde a facut obiectul partajului se foloseste de camerele ,pamantul si toate obiectele care mi-au revenit mie fara sa imi ceara voie sau sa ma despagubeasca cu ceva .Mai nou imi trimite semnale prin diversi ca nu am ce cauta pe acolo amenitandu-ma prin diverse forme cu toate ca am lucruri personale acolo si doresc sa le iau si eventual sa vand o parte din ce mi-a revenit la partaj.I-am avansat o lista cu preturile facute de mine la lucrurile care vreau sa le vand daca nu vrea sa le cumpere pot sa le vand la vecini inclusiv jumatate din locul de casa,partea mea.Multumesc pentru sfat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:15, 9 Septembrie 2013
Puteti vinde cota parte ce va revine sau puteti iesi din indiviziune la notar sau instanta,variante recomandabile deoarece este posibil sa obtineti un pret mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea in favoarea unei parti dragoflori dragoflori Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care ultimul parinte a decedat in 2005, vreau sa deschid succesiunea, mai am o singura sora si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu cu sora mea avem 50-50 apartamentul din tara in ... protonmail protonmail Buna ziua! Eu cu sora mea avem 50-50 apartamentul din tara in care sta doar ea, eu sunt plecat din tara. Am avut discutii cu ea sa o despagubesc, daca vrea, si ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire daniela0110 daniela0110 Suntem 4 frati (1 frate si 3 surori), toti majori,cu familii.In urma cu un an parintii au decedat.A ramas casa parintilor sa o impartim.Unul din frati ar vrea ... (vezi toată discuția)