avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii PFA cand titularul are si calitatea de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii PFA cand titularul are si calitatea de angajat

Buna ziua,
Daca esti angajat permanent al unei societati si detii si un PFA, trebuie platite contributii la casa de asigurari de sanatate? Am detinut un PFA din 2010 pana in 2012, am avut doar un an activitate, apoi l-am radiat. Saptamana aceasta am primit instiintare de poprire pe cont pt. neplata contributii CASS.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
mloredanaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 14:12, 9 Septembrie 2013
DA,contributiile la sanatate sunt obligatorii pentru veniturile realizate si pentru PFA chiar daca exista un contract de munca permanent la o societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Pfa (poprire pe suma datorata) B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, In anul 2008 mi-am infintat un PFA pentru servicii IT. PFA pe care l-am suspendat in 2010 pentru o perioada de 3 ani si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Cas pentru pfa llisa llisa Eu detin un PFA din anul 2009 si am avut activitate 1 an , dupa care am decis sa imi schimb ocupatia lucrand la o firma. Nu am inchis PFA-ul deoarece am avut ... (vezi toată discuția)