avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare centru de promovare a sanatatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare centru de promovare a sanatatii

Sint absolventa a unei scoli postliceale sanitare, specializarea asistent medical generalist si astept sa primesc diploma de calificare. Intentionez sa deschid un centru de consiliere pre- si post- natala care sa ofere femeilor insarcinate si partenerilor acestora: informatii despre sarcina, nastere, ingrijirea si alaptarea nou-nascutului, gimnastica prenatala si de recuperare dupa nstere, notiuni de igiena. Prescrierea de medicamente sau efectuarea de proceduri medicale invazive nu fac obiectul acestui centru. Va fi incheita o colaborare permanenta cu medici si psihologi. Detin deja un SRL, dar are alt obiect de activitate. Intrebarile mele sint urmatoarele:

1. Ce aprobari trebuie obtinute pentru deschiderea unui asfel de centru si daca sint anumite conditii care trebuie respectate?
2. Care este codul CAEN pt desfasurarea acestor activitati? 8690 - Activitati referitoare la sanatatea umana este potrivit? Pot desfasura in continuare activitatea anterioara deschiderii acestui centru sau trebuie sa infiintez alta firma cu obiect unic de activitate ingrijirea sanatatii umane.
3. Ce legi guverneaza activitatea dintr-un un astfel de centru?
4. Este obligatorie angajarea unui medic? As prefera un contract de colaborare cu el.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Caen - cursuri de puericultura ContSters193350 ContSters193350 Buna ziua, Intentionez sa deschid un SRL - centru pentru consilierea gravidei, cursuri gravide, cursuri de puericultura, gimnastica gravide, kinetoterapie, ... (vezi toată discuția)
Pe ce cod caen putem deschide un srl ingrijiri la domiciliu? blondina14 blondina14 Bună ziua !!Doresc sa deschid un SRL ca activitate,firma de ingrijiri la domiciliu ,sunt Asistent medical generalist,doresc sa fiu asociat unic și ... (vezi toată discuția)
Pentru a deschide un srl cu codul caen 8690. Bordeiu Paul Marius Bordeiu Paul Marius Buna ziua! Pentru a deschide un SRL cu codul CAEN 8690 – Alte activități referitoare la sănătatea umană, in vederea desfasurarii activitatilor in cadrul ... (vezi toată discuția)