avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pe ce cod CAEN putem deschide un SRL ingrijiri la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pe ce cod CAEN putem deschide un SRL ingrijiri la domiciliu?

Bună ziua !!Doresc sa deschid un SRL ca activitate,firma de ingrijiri la domiciliu ,sunt Asistent medical generalist,doresc sa fiu asociat unic și administrator.
Pe ce cod CAEN putem deschide?
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:18, 9 Noiembrie 2021
Se poate pe CAEN 8810 Activitati de asistenta sociala, fara cazare, pentru batrani si pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure Aceasta include si -vizitarea batranilor si invalizilor -activitati de ingrijire zilnica pentru persoane in varsta sau adultilor cu deficiente fizice
Totodata mai adaugati si CAEN 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Stefan23 Stefan23 Bună ziua! Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- ... (vezi toată discuția)
Cod caen ingrijire batrani p_alin p_alin buna ziua ! Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod caen pentru o firma de ingrijire batrani la domiciliu ? Am inteles ca trebuie nu stiu ce aprobari de la ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)