avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deratizare - Dezinsectie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deratizare - Dezinsectie

Buna ziua,
Ca si administrator al unei societati cu capital privat , pot sa contractez serviciile de Deratizare - Dezinsectie cu o firma care nu are autorizatie ANSCR , sau e obligatoriu sa contractez aceste servicii cu o firma care detine aceasta autorizatie ? Ce alte autorizatii trebuie sa mai detina firma prestatoare a unor astfel de servicii ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:31, 9 Septembrie 2013
Firma trebuie sa fie inregistrata la registrul comertului de unde a primit certificate constatatoare pentru domeniul ssm, psi, mediu, sanitar, sanitar-veterinar, in baza declaratiilor pe propria raspundere date la infiintarea firmei.
Pentru produsele utilizate in deratizare - desinsectie, firma trebuie sa detina avizul sanitar si sanitar veterinar, respectiv avizul de la mediu.
Firma trebuie sa va prezinte la contractarea lucrarii, fisa tehnica de securitate a produselor utilizate in actiunea de deratizare - dezinsectie, declaratia de conformitate pentru produs si certificatul de calitate al lotului de produs utilizat.
Pentru lucratori firmei dvs., ca angajator aveti obligatia sa intocmiti instructiuni proprii ssm, pentru ca lucratorii sa fie in cunostinta de cauza asupra produselor utilizate la desinsectie -deratizare, sa cunoasca masurile de protectie a sanatatii proprii si a mediului, sa cunoasca masurile de prim ajutor care se acorda in caz de necesitate, daca lucratorii inhaleaza/ ingereaza produsul respectiv, sa cunoasca masurile de protectie a mediului si agentii de stingere utilizati in caz de necesitate.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psi si ssm pt chiosc 2 m2 ynutaa1 ynutaa1 Va rog din suflet as vrea si eu sa stiu cum trebuie sa fac pt a obtine avizele necesare psi si ssm pt un chiosc de 2 m2 in care se vand produse preambalate cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin non stop - avize auraschivu auraschivu Ce avize sunt necesare pentru deschiderea unui magazin non stop cu produse alimenatare(ambalate ) si nealimentare , este obligatoriu incheierea unui contract ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)