avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Concurs EPSO - Administratori Drept
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Concurs EPSO - Administratori Drept

S-a mai inscris cineva la acest concurs, cod EPSO/AD/148/09-RO

Eu m-am inscris si urmeaza sa sustin primele teste (EU Knowledge si Verbal-Numerical) pe 27 aprilie a.c orele 16.

Daca mai sunt candidati, poate ar fi util sa ne impartasim si aici ideile, experientele, materialele. desi teoretic concuram unii impotriva altora.
Cel mai recent răspuns: specgogu , utilizator 22:14, 26 Aprilie 2010
Buna. Nu am apucat decat acum sa-ti citesc mesajul. Tu ai depus si tichetele de calatorie? Eu am calatorit cu masina, deci, n-as fi avut ce sa depun si am facut un statement pe declaratie in sensul asta. Oare pe cand ne-am putea astepta la un raspuns sau la bani??
a primit cineva raspunsul final pentru testele scrise ? din cate retin eu, trebuiau sa ne trimita raspunsul pana la sfarsitul lunii februarie.

Vand Cartea "The ultimate EU test book - 2010 edition" by Andras Baneth. Nu exista in Romania. Este ultima editie 2010, aparuta anul acesta in Februarie si adaptata noilor cerinte ale examenului. In mod normal ,comanda din strainatate dureaza minim 2 saptamani, in cazul in care o gasiti si nu s-a epuizat stocul. Pt detalii contactati-ma la tel (0 7 4 9 9 9 7 7 0 5). Pret: 550 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de trademark infringement in cazul unui website RazvanR RazvanR Buna ziua, Am o intrebare ceva mai complexa legata de posibile procese de trademark infringement in cazul unui website hostat pe server din SUA. O scura ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru o amenda si puncte scazute la licenta de conducator auto Lucius213 Lucius213 Buna ziua, am fost oprit de politie in Anglia si nu aveam datele la mine permis , asigurare a masinii certificat de verificare etc .. masina fiind imobilizata, ... (vezi toată discuția)