avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recunoasterea faptei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recunoasterea faptei

Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata politistului/procurorului/judecatorului?

Sau ... poti sa trimiti o hartie , semnata...

De ce ai proceda asa?
Sa zicem ca esti fugar dar nu vrei sa te predai, dar vrei si sa beneficiezi de limita reducerii de pedeapsa...pt. ca pedeapsa sa se prescrie mai repede :)
Cel mai recent răspuns: satir , utilizator 14:52, 11 Septembrie 2013
Ok ma duc la notarul strain si apoi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum alcool + accident Capsa12 Capsa12 Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai ... (vezi toată discuția)
Art. 320 indice 1 georgeaboaice georgeaboaice Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Condamnare? tayson tayson complicitate la furt calificat.fara cazier,fara antecedente,abia pasit pragul majoratului.care este potrivit codului penal,pedeapsa minima-maxima?se poate ... (vezi toată discuția)