avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa partilor la termenul de judecata-consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa partilor la termenul de judecata-consecinte

Ce se intampla daca nu se prezinta reclamantul si nici paratul la termenul de divort/sedinta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica_1983 , utilizator 21:38, 19 Septembrie 2013
Buna!Poate imi spuneti si mie cum sa fac sa suspend procesul!Se poate relua procesul in orice moment?Va intreb pe dvs.deoarece nu este in folosul celui care ma reprezinta sa imi dea raspunsul!Va multumesc frumos!
De fapt, care e treaba si ce doriti mai exact, de ce doriti sa il suspendati ?
In momentul asta aveti un proces de divort pe rol ?

Da,am un proces de divort per rol!Doresc sa il suspend!Motivele le voi tine pentru mine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Divort maria.tanase2009 maria.tanase2009 Buna ziua. As dori sa stiu daca la prima infatisare la divort nu se prezinta nici unul dintre cei doi soti, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Daca reclamantul nu intra in sala de sedinta cauza se suspenda? gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna ziua. Daca reclamantul in cazul unui divort nu intra in sedinta la data primei infatisari deoarece parata s-a prezentat cu avocatul, ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)