avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA AUTO

buna ziua, va rog sa ma indrumati pentru finalizarea procesului de recuperare a taxei auto, conform situatiei pe care v-o prezint.

astfel: persoana fizica a achizitionat un autoturism din germania, a achitat taxa auto, s-a facut cerere la finante pentru recuperarea ei - raspuns negativ, s-a intentat proces la tribunal, iar dupa primul termen am primit o SENTINTA CIVILA, prin care mi se da castig de cauza, cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare. comunicarea s-a facut in data de 08.07.2013, iar de atunci nu am mai primit nici o citatie sau vreun alt act din care sa reiasa ca finantele au facut recurs.

ce ma indrumati sa fac in continuare pentru a recupera taxa, dobanzile si cheltuielile de judecata. multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:44, 10 Septembrie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa mergeti la instanta de fond sa legalizati sentinta cu o taxa de 5 lei si timbru judiciar.
Sunt convins ca s-a declarat recurs intrucat Finantele publice au obligatia de serviciu sa foloseasca toate caile de atac.
Daca ati avut bafta deosebita sa nu se declare recurs, dupa ce va legalizati sentinta va trebui sa mergeti la Finante, sa completati o cerere tip, sa depuneti actele masinii in copie, sa depuneti o copie a sentintei legalizate si alte acte ce vi se vor solicita si in 6 luni veti primi banii intr-un cont.

av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto adi_09 adi_09 Dupa ce s-a respins recursul celor de la finante si Hotararea a ramas definitiva ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera taxa auto ? (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)
Procedura predare permis conducere dupa pierdere recurs crismo71 crismo71 Buna ziua, Am aflat ieri pe portalul just.ro ca mi-a fost respins ca nefondat recursul la o plangere contraventionala pentru suspendare permis 30 zile. Nu ... (vezi toată discuția)