avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Abrogarea Ordinului nr.250/2004 privind încadrarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Abrogarea Ordinului nr.250/2004 privind încadrarea în activitatea de creaþie de programe pentru calculator

Ordinul nr.250/2004 a fost abrogat de Ordinul nr. 539/225/1479/2013 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 575 din 10.09.2013.

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Angajare programator voncid voncid Poate sa imi spuna cineva sau exista un site undeva, unde se pot gasi informatii despre facilitatile pe care le au programatorii? In sensul ca angajatorul ... (vezi toată discuția)
Scutit de impozit LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, imi spuneti va rog pentru un programator angajat la stat este scutit de impozitul pe salarii? Multumesc (vezi toată discuția)
scutire plata impozit venit aelemarac aelemarac Buna ziua Daca sunt cadru didactic cu 14 ani vechime pe catedra de informatica si tehnologia informatiei (am grad 1, facultate mate-info, cursuri ... (vezi toată discuția)