Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 voncid	                   

Poate sa imi spuna cineva sau exista un site undeva, unde se pot gasi informatii despre facilitatile pe care le au programatorii?
In sensul ca angajatorul ... (vezi toată discuția)
	                    voncid	                   

Poate sa imi spuna cineva sau exista un site undeva, unde se pot gasi informatii despre facilitatile pe care le au programatorii?
In sensul ca angajatorul ... (vezi toată discuția)

Popu	                   

Buna, pentru ocupatia programator (COR 251202) se cer studii superioare.

Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Sectia Comunicatii ... (vezi toată discuția)
	                    Popu	                   

Buna, pentru ocupatia programator (COR 251202) se cer studii superioare.

Un absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Sectia Comunicatii ... (vezi toată discuția)

geanina90	                   

Buna ziua,
Eu a terminat specializarea Matematici Aplicate. Aceasta specializare nu se gaseste in lista specializarilor scutite de plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
	                    geanina90	                   

Buna ziua,
Eu a terminat specializarea Matematici Aplicate. Aceasta specializare nu se gaseste in lista specializarilor scutite de plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)