avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributii PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributii PFA

Sunt persoana fizica autorizata de 3 luni de zile si caut procedura dupa care sa pot sa imi platesc acele dari la stat pentru a-mi pune vechimea in mers, a putea obtine credit, eventual. Ce anume am de facut ca si PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:07, 11 Septembrie 2013
La infiintare nu ati depus declaratia 220 cu venitul estimat pentru acest an si apoi nu v-a venit acasa decizia de impunere cu ce aveti de platit?
Tot atunci trebuia sa depuneti si declaratia 600 cu venitul estimat pentru calculul cas de plata. De plata lunar este minim 244 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa monovertex monovertex Buna ziua, Am infiintat recent un PFA si m-am inregistrat fiscal. In declaratia 200 am completat data inceperii activitatii ca fiind 1 aprilie 2015, ... (vezi toată discuția)
Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensie krysty77 krysty77 buna ziua sunt pfa de la 1 mai 2013 am declarant [220] venit estimat 1000ron cheltuieli 500ron venit 500 ron intrebari sunt scutit de plata contributiei la ... (vezi toată discuția)