avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca

Buna ziua ... in cazul unei hotarari intr-un litigiu de munca din care rezulta ca am de primit niste drepturii salariale neachitate la timp .. cum pot proceda pentru a intra in posesie.... pentru ca angajatorul nu le-a achitat la timp ,,dar acum ...multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 24 Septembrie 2013
Cand a fost pronuntata hotararea respectiva?
In data de 02-09-2013
In acest caz :
- depuneti o solicitare la angajator in care ii puneti in vedere sa puna in executare hotararea judecatoreasca. Atasati copia hotararii la solicitare.

- daca in termen de 15 de la data inregistrarii solicitariii dvs nu va plateste drepturile salariale , atunci puteti formula planegere penala impotriva angajatorului , conform art.261 C.mun.

- sau puteti apela direct la un executor judecatoresc.
Mesaj reeditat
@ marinmariana

Data post: Marti, 24 Septembrie 2013, 14:01
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect Litigii salariale



Buna ziua , in cadrul unui proces avand ca obiect drepturi salariale neacordate , si a fost amanata pronuntarea la o alta data decat cea din ziua judecatii ,de cate ori este legal sa se mai amane pronuntarea si care este termenul legal ca instanta sa se pronunte .... si apoi cel de redactare ...Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari executorii mb_mihaela mb_mihaela Buna seara! Sunt interesata sa imi explicati de ce o decizie care nu a fost atacata cu recurs nu poate deveni executorie? Am citit acum cateva zile ,cum ca ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila adisoi adisoi Prin solutia Curtii de Apel a fost anulata decizia de concediere si obligat angajatorul sa mi plateasca ore suplimentare ,ore de noapte,zile de repaus ... (vezi toată discuția)
Hotarare drepturi salariale ioana2525 ioana2525 Daca am avut prima infatisare la proces pt drepturi salariale pe 26 mai si pe 31 mai am citit pe site solutionarea, in cat tp imi ajunge acasa hotararea? (au ... (vezi toată discuția)