avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana in intretinere

Buna ziua,
As dori sa stiu ce formalitati trebuiesc intocmite pentru a trece o persoana in intretinere (sotia unui salariat)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anne_david , utilizator 09:34, 25 Martie 2009
anne_david a scris:

Pentru Adelaida. Te rog sa nu-mi mai raspunzi. Interebarile mele nu ti se adreseaza.

:offtopic:
Intrebarile aici se pun penrtu toti utilizatorii.
Am raspuns numai in functie de afirmatiile facute de dvs.
Tocmai experienta pe care o am ma face sa va sfatuiesc sa va bazati doar pe prevederile legale fara sa va preocupe probleme personale .Puteti sa luati in considerare sfatul meu sau nu .
anne_david a scris:
Credeam ca acest site ne acorda noua, celor mai noi in domeniu, informatii exacte venite din partea celor mai experimentati si nu pareri ale unor frustrati.

Asa cum precizeaza regulamentul de postare, forumul Avocatnet nu este o sursa de informatii "exacte" ci un spatiu de discutii. Nimic nu garanteaza exactitatea raspunsurilor pe care le primiti si nici macar faptul ca primiti vreun raspuns. In plus, aprecierile personale, mai ales cele defaimatoare precum "frstrati", sunt interzise de regulament. Daca nu va convine un raspuns il puteti ignora, dar nu sa jigniti ceilalti participanti la discutie si nici sa dati indicatii referitor la cine sa raspunda sau nu.

Va rog sa consultati regulamentul de postare, pe care va angajati sa il respectati prin postarea mesajelor: www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea impozit pentru copii pendre pendre As vreu si stiu . Sant divortat si copii sant incredintat catre fosta sotia dar la mine a fost bagat copii la impozit. Mai pot sa beneficiez de acest reducere ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate Marianacapmare Marianacapmare Buna ziua , am o problema, mama mea a suferit un AVC si ad dori sa ii platesc darile din mana cum trebuie sa procedez? Mentionez ca nu are nici un venit pentru ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)