avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat, am o nedumerire :)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat, am o nedumerire :)

buna ziua...dupa cum am mai zis am avut permis categoriile A;BE;CE mia fost anulat si acum am o intrebare...pt categoria A trebuie sa ai 24 de ani eu am 22 dar la anul voi avea 23 cand voi da iar de permis acum problema e urmatoarea eu mai pot sustine examen pt cat A la varsta de 23 de ani tinand cont ca am avuto anterior inainte de a fi legea noua...va multumesc de orice tip d raspunsuri..
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 19:06, 15 Septembrie 2013
Nu conteaza ceea ce ați avut inainte. Permisul este anulat deci orice examen, îl veți susține conform legislației în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor va rog am nevoie de asistenta din partea avocatnet marian_mma marian_mma buna seara. va multumesc sincer pt toate raspunsurile promte si sigure pe care mi lea oferit avocatnet.ro. am iarasi o problema :( astazi am fost la politia ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis categ a. o lamurire as dori! vetx vetx Buna ziua In momentul de fata am permisul categ B anulat, hotararea a iesit ieri si e definitiva. Dupa ce am citit legislatia rutiera am observat ca ma pot ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre obtinerea permisului pentru persoanele cu cazier crina25 crina25 Buna seara Am un prieten care in 2000 a fost condamnat pentru o fapta care nu are nici cea mai mica legatura cu infracţiuni legate de legislatia rutiera. De ... (vezi toată discuția)