avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare arhiva \'\'Suveica\'\'
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare arhiva ''Suveica''

Unde este arhiva inteprinderii "Suveica" unitatea A? Am fost la arhivele nationale si nu exista.
Cel mai recent răspuns: Irina.Mitrica , utilizator 00:11, 16 Noiembrie 2021
Verificati la :
„Țesătoria de bumbac Suveica” - S.A. - lichidator judiciar Conexpert SPRL

sau

„Tehnicotex” - S.A. - lichidator judiciar SC CONEXPERT CONSULTING SRL
freeelis a scris:

Verificati la :

sau

buna ziua
am luat legatura cu acest lichidator si sustine ca el s-a ocupat de documentatia predarii arhivei Tehnicotex desi ea nu exista nicaieri, dar nu mi-a aratat vreun document in acest sens, el avea obligatia sa stie de aceasta arhiva.
are cineva idee daca mai exista aceasta arhiva undeva?am tot umblat pe la arhivele nationale,arhivele bucurestiului , nu stiu incotro sa ma indrept,nu cred ca au disparut pur si simplu de fata pamanatului,era totusi o intreprindere cu mii de angajati.
va rog sa ma indrumati ce trebuie facut in acest sens.
multumesc, o zi buna.
@ adriana-radu

Daca sustine ca el s-a ocupat de documentatia predarii arhivei Tehnicotex , atunci sa va spuna cui i-a predat-o.
Buna. Seara. Ati gasit arhiva de la Tehnicotex?? Va rog sa mi dati u raspuns caut si eu de aproape 20 De ani arhiva am lucrat la această fabrica multumesc !adriana-radu a scris:

freeelis a scris:

Verificati la :

sau

buna ziua
am luat legatura cu acest lichidator si sustine ca el s-a ocupat de documentatia predarii arhivei Tehnicotex desi ea nu exista nicaieri, dar nu mi-a aratat vreun document in acest sens, el avea obligatia sa stie de aceasta arhiva.
are cineva idee daca mai exista aceasta arhiva undeva?am tot umblat pe la arhivele nationale,arhivele bucurestiului , nu stiu incotro sa ma indrept,nu cred ca au disparut pur si simplu de fata pamanatului,era totusi o intreprindere cu mii de angajati.
va rog sa ma indrumati ce trebuie facut in acest sens.
multumesc, o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva fabricii suveica stefaniapetre stefaniapetre Buna ziua! Ma puteti ajuta cu mai multe informatii referitoare la arhiva fabricii Suveica?A reusit cineva sa obtina actele necesare pentru dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! care este procedura prin care aș putea intra în ... emil.calarasu emil.calarasu Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)