avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achiziþii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achiziþii publice

In luna decembrie 2012 am asigurat parcul auto la o societate de asigurare . S-a încheiat un acord cadru urmat apoi de mai multe contracte subsecvente. prin acordul cadru s-a stabilit un preţ ( cel ofertat de soc.care a câştigat licitaţia) Acum societatea de asigurare ne solicită să achităm un preţ mai mare decât cel din acordul cadru. Este legal?
Cel mai recent răspuns: ibitza78 , utilizator 10:44, 17 Septembrie 2013
Nu este legal, decat daca in Fisa de date si Acordul cadru este prevazuta posibilitatea ajustarii pretului si formula de calcul.

Daca refuza sa-si mentina pretul, acordul cadru se anuleaza si se initiaza o noua procedura de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prin acord cadru ibitza78 ibitza78 Intentionez sa organizez pentru un spital mai multe proceduri de atribuire prin acord cadru si am/voi avea mai multe intrebari. 1. Reluarea competitiei (pt ... (vezi toată discuția)
Fisa furnizori declarati castigatori biankka biankka Buna ziua am si eu o intrebare Am un control la achizitii si contabilitate si printre altele mi se solicita fisa furnizorilor declarati castigatori Aveti ... (vezi toată discuția)
Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)