avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire cladire pe teren categoria pasune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire cladire pe teren categoria pasune

Buna ziua, as dori să stiu in ce conditii se poate construi o cladire de uz si interes public pe un teren situat in intravilan,avand categoria de folosinta pasune, dat fiind faptul ca este intrezisă prin Ord. 34/2013 schimbarea destinatiei terenului păsune. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tpopa , utilizator 10:48, 21 Septembrie 2013
Daca aveti dubii va putet adresa cu o sesiuzare la Disciplina in constructii , singura entitate care poate verifica actele ce au stat la baza autorizatiei .
va multumesc pentru raspuns. Doream totusi sa stiu in ce conditii poate fi eliberata o aut. de construire..deocamdata ea nu există , deci nu e cazul sa fie sesizata inspectia in constructii, şi urbanistul de la primarie spune ca e vorba de pasune, motiv pt care nu ar putea sa elibereze autorizatia , iar eu doresc sa ma conving daca are sau nu dreptate! Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Tpopa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan pasune cosnel cosnel Detin 600 mp teren intravilan cu categorie de folosinta pasune pe care doresc sa construiesc locuinta. Prin PUZ terenului i s-a aprobat destinatia de ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)