avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare douã ore pe zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare douã ore pe zi

unde pot reclama o persoană care lucrează doar două ore pe zi dar de fapt el este plătit la negru cu normă întreagă,ce dovezi trebuie și cine este în măsură să administreze aceste fapte?,problema este că persoana respectivă trebuie să plătească niște rate și profită de sora lui care este angajata acelei firme,pentru a nu-i da toate datele către executorul judecătoresc.Vă Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 18 Septembrie 2013
Buna ziua, puteti face reclamatia la ITM, garda financiara, anaf directia antifrauda. Trebuie sa faceti o sesizare in scris, unde sa va declinati identitatea precum si toate datele reclamate. Asa este aveti dreptate, avand in vedere ca este o fapta combinata de evaziune fiscala si sustragere de la executare silita si se intrunesc conditiile unei infractiuni, vinovatii vor fi trimisi in puscarie datorita dvoastra care sunteti martorul cheie in procesul ce va urma. Veti fi citata atat la organul de urmarire penala care va instrumenta cazul, cat si in instanta pentru a depune marturie. Vinovatii trebuie sa plateasca! Bafta in misiunea pe care v-o asumati.
De unde stiti aceste lucruri, aveti vreo dovada in acest sens?
da
Ce treaba are executorul aici? Executorul judecatoresc poate primi informaii despre un debitor de la institutiile statului, chiar daca un angajator nu i le pune la dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire si santaj leorot leorot Sunt administratorul unei firme de taxi. In 2008 am avut un taximetrist angajat la negru, pe care l-am dat afara in urma insusirii de catre acesta a unor sume ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa cris_deo cris_deo Buna ziua. Poate fi actionat in justitie un martor care in cadrul unui proces de divort a facut acuzatii mincinoase la adresa reclamantului din acel proces? ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)