Recarosare, daca am talon pot sa inscriu o masina?
Salutare,
E primul meu post sper sa fie pus unde trebe!
Daca as avea talon as putea sa-mi aduc o masina de dincolo si s-o recarosez sa o pot inscrie?
Mi-a zis cineva ca as putea sa fac asta!
Un prieten de-al meu si-a luat un BMW din '91 un 524 Diesel cu 250 Euro, si fata de dacia mea din '96 e superba masina!
Mi-a zis ca gasit un talon pentru masina la 800 Euro si ca ar putea s-o inscrie! El nu vrea s-o mai inscrie pentru ca ii plateste cineva legal toate darile acolo. Ce parere aveti as putea sa-mi caut si eu un talon pentru o masina dupa care sa dau un raid prin .de pentru o masina?? Am s-o pot inscrie in felul asta, s-o recarosez?
DAN SIBIU-PRIETENE POTI SA FACI CE VREI TU SA RECAROSEZI O MASINA NU APELA LA FIRME CA ITI IAU MULTI BANII. DACA DORESTI SA RECAROSEZI O MASINA TREBUIE SA AI CARTEA DE IDENTITATE A VEHICULULUI SI TALONUL,ASTEA SE POT CUMPARA DE LA CINEVA CARE ARE O MASINA AVARIATA TARE SAU ALTE CAZURI TU DACA AI CARTEA SI TALONUL I TOTU IN REGULA SI LEGAL,NU TE MAI LUA DUPA TOTI EU CUASA CEVA MA OCUP,POTI SA TE DESCURCI,MASINA CARE O CUMPERI TREBUIE SA RESPECTE TOATE DATELE DIN TALON,DACA IN TALON I ALBASTRA SI EA E ALBA VA TREBUI SO VOPSESTI,SI NU UITA MASINA TREBUIE SA AIBA VAMA ACHITATA DACA NU NU POTI SA FACI NIMIC CU EA,AI GRIJA CE FACI SI FARA FRICA CA DOAR FACI UN LUCRU LEGAL.NU FURI NU OMORI PE NIMENI. NR MEU I 0740757510 DACA VREI SA MA INTREBI CEVA ANUME.