avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana declarata disparuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana declarata disparuta

Este vorba despre un politist...care-si bate familia. Fiica lui a disparut impreuna cu sora-mea. Fata lui de 16 ani, sora mea de 18. S-au dus in discoteca dupa care au ramas la mine vreo 3 zile.

Toate acestea dupa ce tatal lor a venit beat acasa, si a facut scandal..

Soramea e chemata periodic sa dea declaratii ... la ceva politisti, de la serviciul urmariri. Cum putem rezolva situatia?
Ca nu e doar penal, sa zici ca "muta dosarul la parchet, deoarece e militian" ?

Pe soramea au prins-o si ca a mintit... si acuma vor s-o aranjeze. Au zis ca fac nu stiu eu ce proces verbal si apoi dosar penal pt. ca a mintit...

:((:((:((lol

Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: sebipoint , utilizator 00:40, 22 Septembrie 2013
Adica fata lui a disparut definitiv sau s-a intors dupa trei zile? Daca ar fi in continuare data disparuta as intelege de ce o interogheaza pe sora dvs., de ex. ca martor sau ca suspect. Dar daca e inapoi acasa si nu s-a comis nicio fapta grava ar fi mai mare daraua ca ocaua. Daca s-a intamplat ceva grav, atunci sora dvs. poate raspunde pentru fals in declaratii sau marturie mincinoasa. Daca nu s-a intamplat in Romania, in anumite state e interzis sa oferi alcool minorilor sau celor sub 21 de ani.
S-a intors la 3 zile... dupa ce a stat o noapte in club, si doua zile la noi (de frica lui taicasau).
Noi chiar am incurajat-o sa mearga acasa.

In astfel de situatii,unica rezolvare este adevarul...
Amandoua fetele au mintit la fel...daca recunoaste ca a mintit, cred ca i se rezolva o plangere pt. marturie mincinoasa...

daca nu se prezinta, are ce sa-i faca?
In ce calitate este chemata sora dvs la politie? incercati sa furnizati amanunte.

Alte discuții în legătură

Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
Cât durează redactarea motivării unei hotărâri judecătoreşti, fără a avea acces la dosar ? zxc1 zxc1 Aş dori să ştiu cât durează ca un judecător să motiveze o Hotărâre judecătorească ? Aştept de pe 29.10.2015, dar această motivare nu a fost ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa Ovidiu Mihai Ovidiu Mihai Salut am si o speta. Un individ a fost trimis in judecata pentru violare de domiciliu art. 192 al 1, 2 CPP. Martorii audiati, p vat. au spus la politie ca l-au ... (vezi toată discuția)