avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie cursuri calificare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie cursuri calificare

Buna ziua,

Doresc sa deschid un proiect de predare cursuri autorizate ANC manichiurist pedichiurist, protezist unghii gel si formator. mentionez ca sunt calaificata ca si formator, manichiurist pedichiurist, protezist unghii gel si anteprenor.

Doresc sa stiu pt a putea fi autorizata ANC, se poate cu PFA sau am nevoie de SRL si de asemenea cam care ar fii pasii in mare.

Multumesc,
Sabina

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate de igiena si infrumusetare Curecheriu Nicoleta Curecheriu Nicoleta Buna ziua, mi am deschis un SRL cu activitate de igiena si imfrumusetare. Eu am calificare de tehnichian protezist unghii, am voie sa fac pedichiura fara ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Pentru organizarea de cursuri neautorizate conditii referitoare la spatiu? mira130211 mira130211 Buna ziua. Pentru organizarea de cursuri neautorizate ( in care voi oferi doar diploma de participare) in domeniul Stilist protezist unghii, ce prevederi ... (vezi toată discuția)