avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru organizarea de cursuri neautorizate conditii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru organizarea de cursuri neautorizate conditii referitoare la spatiu?

Buna ziua.
Pentru organizarea de cursuri neautorizate ( in care voi oferi doar diploma de participare) in domeniul Stilist protezist unghii, ce prevederi legale sunt cu privire la spatiul in care imi voi desfasura activitatea si codurile caen ce trebuie adaugate pe firma?
Mentionez ca detin o diploma de formator recunoscuta de MM.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:02, 19 August 2022
autorizate sau nu, cursurile sunt cursuri. spatiul trebuie sa fie corspunzator desfasurarii cursului, dupa caz: teoretic, practic si/ sau testare finala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod/coduri caen imi trebuie pentru a putea preda? adel1791 adel1791 Am diploma de formator, specializarea stilist unghii si un srl, trebuie sa mai adaug cateva coduri si pentru a putea preda si acorda diploma de formare ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Firma pentru organizare de cursuri neacreditate Mihaela1_a Mihaela1_a Buna Ziua, doresc sa infiintez o firma care sa se ocupe de organizarea de cursuri de patiser. Diplomele eliberate nu vor fi avizate de ANC ( Aut. Nationala ... (vezi toată discuția)