avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce masuri se pot dispune???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce masuri se pot dispune???

1) Un cetatean al acestei tari, pleaca in strainatate la inceputul lunii iulie 2013.
2) Acelasi subiect se intoarce din strainatate zilele aceste pe 19. septembrie,
3). Cand merge la Primarie, pt. unele probleme fiscale gaseste ca este amendat de Politia Locala pentru fapte la Legea 61 (tulburarea ordinri publice). Ok. Martor asistent este un vecin care este in dusmanie cu cetateanu respectiv.
4) Mai mult martorul asistent este referent la Primarie si cum Politia Locala (fostii gardieni publici), sunt in subordinea Primariilor.
5) Procesul Verbal nu a fost comunicat legal prin Posta Romana cu confirmare de primire.
"""""""""""""
Intrebari;
1) Se poate formula plangere impotriva P-V de constatare a contraventiilor, pe motivele ca "fapta contraventionala" pusa in sarcina cetateanului respectiv a fost pusa in mod abuziv de Ag.Constatator, si cu demostratia ca martorul asistent este in dusmanie cu cetateanu respectiv si, in conflict de interese cu Ag.Constatator.?
2). Se poate formula o plangere penala impotriva Ag.Constatator si a martorului asistent de "abuz in serviciul contra intereselor persoanelor" in complicitate cu martorul asistent acuzat de "marturie mincinoasa"??
Ok. Astept raspunsuri cat mai pertinente; va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Marturia mincinoasa ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua .Am si eu o nelamurire in urmatorea fapta .Doua grupuri au fost implicate intr-un scandal iar politia a aplanat conflictul.In urma acestui conflict ... (vezi toată discuția)
Am câștigat un proces in 2018, speța era cu un demisol, suprafața ... economv economv Am câștigat un proces in 2018, speța era cu un demisol, suprafața comuna ocupat abuziv. Ca sa dau afara persoana respectiva, ocupa abuziv am făcut ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)