avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie gradul III+ contarct colaborare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie gradul III+ contarct colaborare

Buna ziua. Sunt pensionata cu gradul III,deci drept munca 4 ore. Daca am o angajare pentru 4 ore, pot in paralel sa mai lucrez in baza unui contract de colaborare? Care ar fi forma legala,fara a fi nevoita sa renunt la pensie sau sa fiu pusa in situatia de a mi se suspenda? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:07, 20 Septembrie 2013
Invaliditate grad III inseamna pierderea a 1/2 din capacitatea de munca. Or, daca dvs. lucrati mai mult de 4ore/zi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Invalid gr.3 pot sa lucrez mai mult de 4 ore/zi? aidu aidu In calitate de invalid gr. 3, pot sa inchei contract de munca cu timp flexibil...insa care sa rezulte mai mult de 4 ore/zi? ex. 3 zile/saptamana? (vezi toată discuția)
Urgenta abalaru abalaru am 30 de ani si in urma unor interventii la cap, am primit gradul III de pensie, in prezent lucrez la spitalul judetean , as dori sa stiu la gradul III, mai ... (vezi toată discuția)