pensionar56 
	    	Utilizator

pensionar56 
	    	Utilizator	    

pensionar56, utilizator
 pensionar56, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

pensionar56 
	    	Utilizator

pensionar56 
	    	Utilizator	    

pensionar56, utilizator
 pensionar56, utilizator 	
			 Vasilica Dumitru 
	    	Utilizator

Vasilica Dumitru 
	    	Utilizator	    

Sorin.01872396	                   

Buna ziua ,am lucrat și eu la S.C Antrepriza de Construcții Montaj Lirtrac S.A în anul 2007 și vreau sa îmi scot cartea de muncă ,unde trebuie sa ajung ... (vezi toată discuția)
	                    Sorin.01872396	                   

Buna ziua ,am lucrat și eu la S.C Antrepriza de Construcții Montaj Lirtrac S.A în anul 2007 și vreau sa îmi scot cartea de muncă ,unde trebuie sa ajung ... (vezi toată discuția)

teugeniu@yahoo.com	                   

BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa  ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
	                    teugeniu@yahoo.com	                   

BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa  ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)

mosulica56	                   

BUNA ZIUA!.  In perioada sept.1981-oct 1985 am lucrat la fostul IJGCL Caras Severin,EGCL Resita (exploatarea Resita) la sectia termoficare as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
	                    mosulica56	                   

BUNA ZIUA!.  In perioada sept.1981-oct 1985 am lucrat la fostul IJGCL Caras Severin,EGCL Resita (exploatarea Resita) la sectia termoficare as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)