cipri05 a scris:
Multumesc! M am judecat pentru dreptul meu firesc de a-mi vedea copilul....instanta mi a acordat in ciuda eforturilor ei,cateva ore in fiecare sambata ,iar dupa ce fata implineste 1 an jumatate am posibilitatea de a o lua la domiciliu meu.Acum fata are 2 ani si....timp in care nu am vazut o mai deloc....cum spuneam datorita unor motive banale , inflorite de fiecare data.....Acum,de jumatate de an,este plecata la el, a venit o data ,insa nu a avut bunul simt sa anunte nimic,a plecat imediat si din cate am inteles i a implementat copilei ca tatal ei este acel italian......crud nu?Si toate astea din cauza legilor din Romania care ma socheaza pe zi ce trece....practic mi a ras in nas la propriu cand mi a zis ca nu are voie nici macar de parerea mea ca pleaca,apai de acordul meu...............................! Intentand plangerea penala si procesul pentru custodia comuna,va fi obligata sa vina in tara sau se va putea solutiona si in absenta ei?
Din ceea ce ziceti mie imi rezulta ca ar trebui deschs un nou proces.
Ar trebui insa sa mergeti sa consultati un avocat pentru a se analiza in concret toata situatia juridica.
Doar asa ati putea afla sigur in ce situatie va aflati.
Procesul se poate judeca in lipsa insa va fi de durata dupa estimarea mea.
Intrucat aveti experienta unui astfel de proces avocatul va poate redacta hotararea pentru a da o anumita coordonare procesului.
Adica nu este obligatoriu sa angajati avocat si pentru reprezentarea in instanta.