avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescrierea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescrierea pedepsei

am un prieten are hotararea judecatoreasca de prescriere a pedepsei cu inchisoarea poate intra in tara tinand cont ca el nu este sters din lista de urmariti,si cat timp dureaza stergerea fotografiei di lista de urmariti:(
Cand va fi redactata hotararea o puteti legaliza.
Practic o puteti legaliza daca e redactata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea pedepsei catusa catusa buna seara am un prieten care are o hotarare judecatoreasca de prescrierea pedepsei cu inchisoarea acum el poate intra in tara,tinand cont ca el este inca in ... (vezi toată discuția)
Se inchide vreodata dosarul penal ? sebi2fast sebi2fast spunetimi si mie va rog... am o cunostinta care a \"fugit\" din tara acum 8 ani sa nu ispaseasca pedeapsa de 3-4 ani cu fapta furt din locuinte...se inchide ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vreau sa știu dacă după ce s-a prescris o hotărâre, ... Sharin Sharin Bună ziua. Vreau sa știu dacă după ce s-a prescris o hotărâre, este nevoie de dovezi în acest sens? Persoana care a fost in afara tarii pe durata ... (vezi toată discuția)