romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 jstefan	                   

Buna ziua.Ce sanctiuni se aplica daca sotia supravietuitoare ascunde (nu declara),o parte din imobile in masa succesorala?Este vorba despre deschiderea ... (vezi toată discuția)
	                    jstefan	                   

Buna ziua.Ce sanctiuni se aplica daca sotia supravietuitoare ascunde (nu declara),o parte din imobile in masa succesorala?Este vorba despre deschiderea ... (vezi toată discuția)

casablanca-evenimente	                   

Buna ziua,
sotul meu decedat avea o suma de bani in cont,bani stransi pe parcursul a 20 de ani de casnicie.La un moment dat a trecut la clauza pe fiica sa din ... (vezi toată discuția)
	                    casablanca-evenimente	                   

Buna ziua,
sotul meu decedat avea o suma de bani in cont,bani stransi pe parcursul a 20 de ani de casnicie.La un moment dat a trecut la clauza pe fiica sa din ... (vezi toată discuția)

Ortansa1958	                   

Am acceptat forțat moștenirea sau nu?
Bună ziua!
Tata a decedat în anul 1988, in urma unui accident auto. În ziua în care am aflat vestea morții, ... (vezi toată discuția)
	                    Ortansa1958	                   

Am acceptat forțat moștenirea sau nu?
Bună ziua!
Tata a decedat în anul 1988, in urma unui accident auto. În ziua în care am aflat vestea morții, ... (vezi toată discuția)